Колишній претендент на титул WBC у суперважкій вазі Ділліан Вайт (26-1, 18 КО) заявив про бажання провести бій з російським важковаговиком Олександром Повєткіним (35-2-1, 24 КО).
"Безумовно, я б хотів у наступному бою побитися проти Повєткіна. Олександр - жорсткий боксер, у нього швидкі руки. Він переможець Олімпіади, колишній чемпіон світу.
Це буде чудовий досвід для мене. Я хочу побитися з Повєткіним у наступному бою в березні. Повєткін - хороший боєць, адже він б'є не так багато, але небезпечно. У нашому бою ніхто б не бігав - ми билися б до тих пір, поки один з нас не впав би", - заявив Уайт.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Повєткін (35-2-1, 24 КО) 7 грудня провів бій проти американця Майкла Хантера (18-1-1, 12 КО).

Бій Повєткін - Хантер закінчився нічиєю.

Промоутер російського боксера Андрій Рябинский повідомив, що Повєткін хоче провести реванш.

"Я переживав і хвилювався з самого початку. Ще до бою ми говорили, що Хантер не подарунок, це дуже сильний і небезпечний боксер. Ми з Повєткіним обговорювали всі можливі варіанти розвитку подій і розуміли, що поєдинок буде важким. Так у підсумку і вийшло.

В таких боях потрібно проявляти характер. У нас вийшов поєдинок на зустрічних курсах, з перемінним успіхом. Я згоден з рішенням суддів, там була нічия. Думаю, ми прийдемо до угоди про те, що цим хлопцям потрібно буде провести ще один бій", - передає слова Рябинского Р-Спорт.

Як писав Знай.ua, бій відбувся в андеркарті реваншу Джошуа - Руїс в Саудівській Аравії.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, непереможний український суперважковаговик, володар поясу WBF International, Владислав Сіренко (12-0, 11 КО) працював у тренувальному таборі Повєткіна.