Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) може провести бій з Теофимо Лопесом (14-0, 11 КО).
Про це розповів промоутер українця - глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум.
"Зараз шанси дійсно 50:50. Але якщо Лопес поб'є Коммі, тоді я думаю, що вони стануть 95:5. В боксі може трапитися всяке божевілля. Боєць може отримати травму. Але це те, що ми плануємо, ми хочемо, щоб цей бій був наступним. Лома тільки "за". Теофимо звучить так, що він теж не проти. Так що так, це наступний поєдинок. Проте все залежить від того, чи виграє Теофимо в цю суботу", - передає слова Арума BoxingScene.

Теофимо Лопес, Getty Images
Теофимо Лопес, Getty Images

За словами Арума, Ломаченко буде проводити бій за абсолютного чемпіона світу точно не в Сполучених Штатах Америки. Швидше за все, поєдинок відбудеться в Європі у квітні 2020 року. Суперник поки невідомий.

Василь Ломаченко, Getty Images
Василь Ломаченко, Getty Images

За словами Василя Ломаченка, він чекає на переможця бою Річард Коммі - Теофимо Лопес, який пройде 14 грудня.
"Коли наступний бій? Я чекаю переможця поєдинку Коммі - Лопес. Мені здається, що в цьому поєдинку переможе саме Річард Коммі.
Чому? Він дуже сильний і має великий розмах рук. І, як ми всі бачили в останній раз, Лопесу важко битися з боксерами з довгими руками", - розповів Ломаченко в інтерв'ю EsNews.

Як повідомляв портал Знай.ua, американка Кларесса Шилдс має намір побити рекорд Ломаченка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще