На днях дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", ексзахисника київського "Динамо", Ірина досить активно веде власну сторінку в соціальній мережі Instagram і частенько балує шанувальників новими фотографіями, які, зазвичай, є дуже відвертими.

Ірина Морозюк

Так, на цей раз Ірина розмістила на своїй сторінці фотографію, на якій вона позує в короткій шкіряній спідниці, рожевій майці і шкіряній куртці. Також чудово видно, що дружина українського футболіста не одягла бюстгальтер, в результаті чого шанувальники можуть насолодитися її пишними грудьми.

"I love you Dubai ❤️ go to the dinner with my baby girl", - підписала пост Ірина.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також багато користувачі захопилися новим знімком Ірини, але були й ті, хто зазначив злегка відвертий вигляд дівчини.

"I love you irina :)", "На стилі моди королева моди", "Годние соски!це так модно зараз?ска може і собі в трусах з надрочаним членом по вулиці походити!", "Ваші діти будуть пишатися вашими фотографіями, коли виростуть", "Ого, напевно свої", "Іра, в тебе цицьки видні", - прокоментували юзери.

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Нагадаємо, що Ірина виклала фотографію, на якій вона позує перед дзеркалом. На знімку видно, як Морозюк одягла чорну сукню з величезним декольте і розрізами з обох сторін.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Морозюк продемонструвала, на що здатна під час відпочинку без дитини.

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Морозюк продемонструвала, на що здатний її мову. На відео вона за лічені секунди без допомоги рук зав'язала мовою вузол на мотузці.