У четвер, 28 листопада, дружина колишнього капітана київського "Динамо" Миколи Морозюка Ірина вирішила порадувати шанувальників незвичайним відео, яке вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ірина Морозюк

Так, Ірина Морозюк продемонструвала, на що здатний її язик. На відео вона за лічені секунди без допомоги рук зав'язала язиком вузол на мотузці.

"Не знаю, як цей челендж називається, але я в темі", – підписала ролик Ірина.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі мережі вже встигли відреагувати на нове відео.

"Моя дівчинка", "На пару хвилин залипнув", "Я уявляю, що ти робиш з чоловіком ч***ом Ти – прекрасна", - прокоментували користувачі.

Нагадаємо, що скандальна Ірина Морозюк опублікувала новий знімок, на якому вона в одному лише нижній білизні стоїть перед дзеркалом і тримає в роті зубну щітку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Морозюк виклала фотографію, на якій вона позує перед дзеркалом.

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Морозюк опублікувала новий знімок, на якому вона в червоногарячих лосинах позує на камеру, при цьому хвалячись власними сідницями.