Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) захопився екстремальним водінням і купив собі новий автомобіль BMW для дрифту.

"У мене зламалася моя дрифтова машина. Я повинен був мотор з Америки зараз привезти, частину мотора. Але мене не пустили на літак. Перевага була 5 кілограмів.

А в них нові правила - ти не можеш доплатити за кілограми. Мотор не розділиш ніяк. І там залишився. Відповідно, машину я не можу зробити. А так як в кінці січня вже відлітаю, то все накрилося б мідним тазом і я б вже не покатався.

Я купив зараз у свого доброго товариша BMW тридцятого кузова. Вона зроблена під дрифт. Купив для того, щоб не сидіти без діла, щоб я міг практикуватися. Вона недорога. Я дозволив собі взяти цю машину до тих пір, поки не зроблять мою основну. А потім я її просто-напросто продам", - розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, Ломаченко проведе наступний бій проти Теофимо Лопеса, який 14 грудня переміг Річарда Коммі і завоював титул IBF у легкій вазі.

Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

Василь Ломаченко заявив, що промоутерській компанії Тор Rank, яка займається його справами, може бути вигідна перемога Лопеса в цьому бою.

"Для Top Rank наш бій з Лопесом - безпрограшний варіант. Перемагаю я - я підтверджую своє звання зірки промоутерської компанії. Я програю - у них з'являється нова зірка. Але з точки зору бізнесу Лопес для них більш вигідна фігура", - вважає Ломаченко.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Бій Ломаченко - Лопес заплановано на квітень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояси WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.
Глава Top Rank і промоутер Ломаченко Боб Арум заявив, що хоче провести поєдинок на головній арені "Медісон-сквер-гарден" в Нью-Йорку.