Відомий фотограф Альона Сергєєва втиклала на свою сторінку в Instagram світлини з нової фотосесїї дружини відомого українського боксера Олександра Усика.

На цих фотографіях Катерина Усик в легкій сукні світло-рожевого кольору сидить у ванній, наповненій водою з густою піною. Також піна знаходиться на руках в дівчини. “Світлина в шоколадно-карамельних тонах” - так підписала фотосесію Катерини Усик автор фотографій.

А Олександр Усик свій найближчий бій проведе проти британського боксера з зімбабвійським корінням Дерека Чісори. Орієнтовно, цей поєдинок пройде в березні у Великій Британії.

Нагадуємо, що поєдинок Усик — Чісора є одним з боїв, від яких залежить дата наступного бою екс-чемпіона у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF Енді Руїса.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що стало відомо, де може пройти бій між українським боксером Василем Ломаченком та кубинцем Теофімо Лопесом.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що американський репер Casanova 2Х порівняв найближчого суперника Ломаченка Джервонту Дейвіса з Майком Тайсоном та Деонтеєм Уайлдером.