Стало відомо, що колишній аргентинський арбітр Пабло Лунаті вибрав досить незвичайне ім'я для свого новонародженого сина. Про це повідомляється на офіційній сторінці фан-клубу київського "Динамо" в соціальній мережі Instagram.

Пабло Лунаті

Так, 52-річний Пабло назвав свого новоявленого сина Сантьяго Бернабеу. Лунаті є відомим шанувальником Рівер Плейт. Рішення назвати сина на честь мадридської арени викликано тим, що саме на стадіоні Реала "смуги" виграли Кубок Лібертадорес в 2018 році, обігравши у фіналі Боку Хуніорс.

"Колишній аргентинський арбітр назвав свого сина Сантьяго Бернабеу. Лунаті є вболівальником "Рівер Плейт", тому він вирішив дати своєму синові таке ім'я на честь назви стадіону "Реала", де "Рівер" в 2018 році обіграв "Бока Хуніорс" у фіналі Кубка Лібертадорес", - підписали публікацію.

Скріншот, Instagram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що англійська прем'єр-ліга відреагувала на скандал, який йпроизошел на матчі "Тоттенхем" - "Челсі" (0:2).

Як повідомляв портал Знай.ua, надзвичайний і одночасно курйозний випадок стався з французьким футбольним клубом "Нансі". Спортсмени випадково запросили власних фанів не на стадіон, а на кладовищі.

Також портал Знай.ua писав, що відомий угорський футбольний арбітр Віктор Кашшаї завершив суддівську кар'єру, повідомляє Федерація футболу Угорщини.