Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) на своїй сторінці в Instagram опублікував відео про російський спецназ.

На відео, яке "прославляє силу православного духу", знятому в Росії, присутні російські спецназівці.

Василь Ломаченко опублікував в Instagram відео про російський спецназ
Василь Ломаченко опублікував в Instagram відео про російський спецназ

Шанувальникам Ломаченка не сподобалась ця публікація, яка зібрала багато негативних коментарів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Дуже показово. Український боксер постить ролик російської церкви, у якому показується зброя і типи готові навалити під російську склад з логотипом корсунської церкви. Якщо хтось питав чому "церква - це війна" і "яка різниця, головне сенс" - то будь ласка. Ось на що тисне держава, з якою у нас війна. Цей камент відразу видалять напевно, так що люди, дивіться і думайте. А, і школу/вуз не пропускайте на зборах...", - написав один з підписників.

Як писав Знай.ua, Василь Ломаченко проведе наступний бій проти Теофимо Лопеса, який 14 грудня переміг Річарда Коммі і завоював титул IBF у легкій вазі.
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Це буде об'єднавчий поєдинок за 4 титули в легкій вазі.
Лопес в інтерв'ю BoxingScene заявив, що хоче провести цей бій арені Medison Square Garden в Нью-Йорку.

"Ми все ще ведемо переговори щодо того, де пройде цей поєдинок. Сподіваюся, що нам вдасться про все домовитися, щоб зробити подібного роду бій, особливо в цьому році. Нове десятиліття, новий рік, і мені здається, що ми його почнемо дуже голосно.

"Гарден" є для мене домом. Але я впевнений, що фанати будуть насолоджуватися цим поєдинком, де б він не відбувся", - сказав Лопес.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Бій Ломаченко - Лопес запланований на квітень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояс WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.

Як раніше повідомляв Знай.ua, відомий американський промоутер Лу Дібелла прокоментував майбутній поєдинок.

"Коли у тебе такого роду атакуючий арсенал - ти небезпечний для будь-кого, в тому числі і для Ломаченка. Я люблю цього малого (Лопеса). Мені він подобався ще до бою. Я завжди думав, що він талановитий. У нього неймовірна природна сила одиночного удару, у нього приголомшливі спортивні навички, особливо щодо атаки.
Я думаю, якщо б я був Ломаченком, я б мабуть зробив би цей бій зараз, тому що через рік-два цей хлопець стане тільки краще. Ломаченко досвідченіше, але Теофимо небезпечний проти будь-якого бійця у світі. Проти будь-якого", - заявив Дібелла.
Як повідомляв портал Знай.ua, батько Лопеса пригрозив Ломаченку.