Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) на своїй сторінці в Instagram опублікував відео про російський спецназ, що спровокувало скандал і викликало обурення прихильників.

Але український боксер Дмитро Митрофанов (7-0-1, 5 КО) підтримав Ломаченка. На своїй сторінці у Фейсбуці він зробив пост на його підтримку.

Дмитро Митрофанов підтримав Василя Ломаченка
Дмитро Митрофанов підтримав Василя Ломаченка

Нагадаємо, Василь Ломаченко опублікував в Instagram відео про російський спецназ.

На відео, яке "прославляє силу православного духу", знятому в Росії, присутні російські спецназівці.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Василь Ломаченко опублікував в Instagram відео про російський спецназ
Василь Ломаченко опублікував в Instagram відео про російський спецназ

Шанувальникам Ломаченка не сподобалась ця публікація, яка зібрала багато негативних коментарів.

"Дуже показово. Український боксер постить ролик російської церкви, у якому показується зброя і типи готові навалити під російську склад з логотипом корсунської церкви. Якщо хтось питав чому "церква - це війна" і "яка різниця, головне сенс" - то будь ласка. Ось на що тисне держава, з якою у нас війна. Цей камент відразу видалять напевно, так що люди, дивіться і думайте. А, і школу/вуз не пропускайте на зборах...", - коментує один з підписників.

Як писав Знай.ua, Василь Ломаченко проведе наступний бій проти Теофимо Лопеса.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Бій Ломаченко - Лопес заплановано на травень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояси WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.