Колишній гравець команди Барселона Хаві Ернандес відмовився стати головним тренером рідного клубу, повідомляє газета Marca.

Як повыдомляється, Хаві, який зараз тренує катарський клуб Аль-Садд, у якому завершував кар’єру гравця, має намір допрацювати на Близькому Сході щонайменше до літа. За цей час іспанський тренер планує завершити те, що розпочав — цього сезону він вивів свою команду у фінал Кубку еміра Катару.

Хаві, Getty Images
Хаві, Getty Images

Тому, найімовірніше, нинішній наставник Барселони Ернесто Валверде тренуватиме команду до завершення сезону, а Хаві, який казав, що робота в рідному клубі є його мрією, очолить каталонський клуб вже влітку.

Нагадуємо, що керівництво Барселони розпочало розслідування щодо поведінки фанатів клубу в матчі другої команди проти земляків з Еспаньолу В.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як писав Знай.uа, матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений через образливі вигуки фанатів на адресу українського нападника "Альбасете" Романа Зозулі.

Також портал Знай.uа повідомляв про те, що президент України підтримав Романа Зозулю.