24-річна американка Кларесса Шилдс (10-0, 2 КО) перевершила рекорд чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО).
Шилдс перемогла Іванну Хабазін (20-4, 7 КО) і стала чемпіонкою світу в трьох вагових категоріях.
Кларесса Шилдс перемогла Іванну Хабазин, boxingscene.com
Кларесса Шилдс перемогла Іванну Хабазин, boxingscene.com
Таким чином, американка побила рекорд Ломаченка, який став чемпіоном у трьох дивізіонах в 12 боях, а Кларессі для цього знадобилося всього 10 боїв.
Бій Шилдс - Хабазін відбувся 11 січня в Атлантік-Сіті (США). Шилдс домінувала з самого початку бою, а в 6 раунді оформила два нокдауни.
За підсумками десяти раундів всі судді віддали перемогу Шилдс - 100:99, 99:89, 100:89.

Нагадаємо, Василь Ломаченко втратив лідерство в рейтингу найкращих боксерів світу Р4Р.

Василь Ломаченко, Getty Images
Василь Ломаченко, Getty Images

Як писав Знай.ua, Василь Ломаченко проведе наступний бій проти Теофимо Лопеса.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Бій Ломаченко - Лопес заплановано на травень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояси WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поєдинок пройде на знаменитій арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, або на Близькому Сході.

Як писав Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій у топ-20.

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.