Відомий український і білоруський футболіст, колишній нападник київського "Динамо", який свого часу відзначився досить скандальними перфомансами та яскравою грою, прийшов у гості до спортивного журналіста і коментатора Віктора Вацка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на YouTube-каналі "Вацко Live".

Андрій Ярмоленко і Артем Мілевський, Футбол24
Андрій Ярмоленко і Артем Мілевський, Футбол24

В гостях "Вацко Live" Мілевський відповів на ряд дуже цікавих питань, футболіст розповів і про халат на конференції Блохіна, і найкращий, на його думку, склад Збірної України, і про тусовки з Алієвим. Однак одним з найпотужніших відкриттів стали слова про перепалку з ще однією зіркою українського футболу Андрієм Ярмоленком.

"Так я взагалі нікого не бив. Нє, ну міг там підійти за шию взяти який-небудь "за шварник". Пам'ятаю, з Ярмолою (Андрій Ярмоленко - ред.) зчепилися в роздягальні, тоді програли Металісту вдома. Ну шось він мене, я його, шось там кричимо, репетуємо. Шото розборонили. На наступний день підходить каже: - Був не прав, Тема. А я такий: - Та все нормально, готуємося далі. Ну, щоб махаться прям, такого не було.", - пролив світло на давній скандал Артем.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повну версію великого і відвертого інтерв'ю наші читачі можуть переглянути за посиланням нижче.

Нагадаємо, Малиновський потрапив до топ-3 найкращих гравців чемпіонату Бельгії.

Як повідомляв Знай.uа прогулянка з друзями закінчилася в пащі акули: німецький футболіст трагічно загинув.

Знай.uа писав, штаб "Вест Хема" зробив тривожну заяву про Ярмоленка просто з лікарні.