Відомий український і білоруський футболіст, колишній нападник київського "Динамо" Артем Мілевський побував в гостях у популярного спортивного журналіста і коментатора Віктора Вацка.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "Вацко Live".

Артем Мілевський, dynamo-brest.by
Артем Мілевський, dynamo-brest.by

Футболіст дав велике і відверте інтерв'ю, в якому відповів на досить цікаві запитання. Артем розповів і про халат на конференції Блохіна, і найкращий, на його думку, склад Збірної України, і про тусовки з Алієвим. Однак в один прекрасний момент з'явилося провокаційне питання про пародії студії "Квартал 95" на Артема і його стиль спілкування. Відомо, що Мілевського грав сам Володимир Зеленський. Футболіст розповів, що думає про це.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Кажуть, що після цих сценок, ти заходив до хлопців з "Кварталу" і "пхав" їм за це", - підвів до питання Віктор Вацко.

"Пхав? Не може бути такого. Та не, я взагалі нормально ставлюся до цього абсолютно спокійно, ставився і завжди їх любив. Вони з мене сміялися, у мене очі закочувалися. Я люблю гумор над собою, ну, на до мною. Якщо хтось добре пожартує — це взагалі питань немає.", - відповів Артем Мілевський.

Варто відзначити, що ти наш дорогий читач можеш подивитися повне інтерв'ю Артема Мілевського за посиланням нижче.

Нагадаємо, П'ятова включили до десятки найдорожчих футболістів: ласий шматок для клубів Європи.

Як повідомляв Знай.uа не зарахував Україні на Євро-2012: скандальний арбітр завершує кар'єру.

Знай.uа писав, найгучніші скандали в українському спорті.