Як відомо, знаменита колишня дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Цього разу молода матуся оприлюднила світлину, де вона фотографується в дзеркалі практично гола, а також зізналася, що в неї занижена самооцінка:

"Нещодавно почала працювати з психологом і шалено цьому рада. Як виявляється, що у мене занижена самооцінка. І ви знаєте, що з такою проблемою живе дуже велика частина населення".

Ірина Морозюк
Ірина Морозюк

Водночас, красуня зауважила, що кожному потрібно почати "любити себе та позбавлятися комплексів, адже це дуже важливо".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Любити себе дуже складно, але дуже потрібно! Багато з нас, в тому числі і я, помиляються наскільки це важливо. Тому що єдина людина, яка буде з вами до кінця життя - це ти сам. Тому кожному треба працювати над самооцінкою і позбавлятися від комплексів. І тільки коли ви перестанете потребувати чий то любові і підтримки, тоді ви по-справжньому себе любите і цінуєте", - написала вона.

Скріншот допису

Нагадаємо, що раніше Морозюк поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез. А відтак, в неї є підозра, що він нетрадиційної орієнтації.

Як раніше писав Знай.ua, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram