Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове відео, на якому вона разом зі своїми подругами продемонстрували унікальні перетворення: спочатку вони були в образі не симпатичних дівчат, а потім всього за секунду вони стали "прекрасними лебедями" – у сексуальній спідній білизні, а також в еротичних аксесуарах.

Морозюк, фото з вільних джерел
Морозюк, фото з вільних джерел

"Дівчата! Всіх хочу привітати з нашим днем! З 8 березня.Ми всі такі різні, але такі красиві. Всевишній створив чоловіка, а потім зрозумів, що треба терміново робити рестайлінг і вуаля - ідеальна істота "жінка". Всіх зі святом та будьте щасливі", - підписала гарячий відеоролик Морозюк.

Самим же користувачам мережі таке відео сподобалося, і ті завалили її лайками та коментарями, стверджуючи, що вона, а також її подруги, просто прекрасні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Морозюк поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез. А відтак, в неї є підозра, що він нетрадиційної орієнтації.

Як раніше писав Знай.ua, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram