Український суперважковаговік Віктор Вихріст (1-0, 1 КО), який перейшов у професійний бокс і підписав контракт з німецькою компанією EC Boxing Promotion, проведе наступний бій 21 березня в Берліні.

Як повідомляє прес-служба EC Boxing, суперником Вихріста стане 33-річний аргентинець Максимілліано Алехандро Соса (9-2, 4 КО).

Для Вихріста - це другий бій у професійній кар'єрі.

Нагадаємо, Вихрист достроково виграв дебютний бій.

Віктор Вихрист успішно дебютував в профі-боксі, facebook.com/ECBOXING
Віктор Вихрист успішно дебютував в профі-боксі, facebook.com/ECBOXING

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, Вихриста хочуть позбавити квартири через скандал з переходом в профі.

Віктор Вихрист успішно дебютував в профі-боксі, facebook.com/ECBOXING
Віктор Вихрист успішно дебютував в профі-боксі, facebook.com/ECBOXING

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Андрій Котельник, менеджер Вихриста, розповів, що Федерація боксу України не виплатила боксеру призові за перемоги на міжнародних змаганнях.

За словами Котельника, ФБУ не погасила борги за перемогу на Європейських іграх та участь в "Українських Отаманах".
"Перед Європейськими іграми в Мінську президент ФБУ Володимир Продивус особисто пообіцяв переможцям турніру призові в розмірі 10 тисяч євро. Але Віктора після його перемоги на Європейських іграх замість виплати призових змусили брати участь у чемпіонаті України.
Вихрист провів виснажливий турнір в столиці Білорусі, у нього народився син, але жоден з цих аргументів керівництво ФБУ не взяло до відома. До речі, призових за перемогу в Мінську Віктор так і не побачив. Наскільки мені відомо, їх також не побачив ні один з наших чемпіонів та призерів Європейських ігор.
Також було б непогано, щоб ФБУ розрахувалося з боргами перед боксерами і тренерами, які брали участь у проекті "Українські Отамани". Вже кілька років минуло, як проект закрили, а борги досі не погашено", - розповів Котельник.
Віктор Вихрист - чемпіон Європи 2017 року і Європейських ігор-2019, заслужений майстер спорту України.