Ексчемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Сауль Альварес (52-1-2, 36 КО) і чемпіон IBF і IBO в середній вазі Геннадій Головкін (40-1-1, 35 КО) домовилися про третій бій, повідомляє The Athletic.

Поєдинок заплановано на 12 вересня.

Бій пройде на футбольному стадіоні Dallas Cowboys в Арлінгтоні, штат Техас.

До цього Альварес повинен провести бій з Біллі Джо Сандером, а Головкін 6 червня проведе поєдинок з Камілем Шереметою. Але через пандемію коронавірусу обидва бої можуть перенести.

Нагадаємо, що Альварес і Головкін вже провели два поєдинки. Перший бій завершився нічиєю, а в другому Альварес переміг рішенням суддів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сауль Альварес переміг Геннадія Головкіна в реванші
Сауль Альварес переміг Геннадія Головкіна в реванші

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як раніше повідомляв Знай.ua, Сауль Альварес після перемоги над росіянином Сергієм Ковальовим (34-3-1, 29 КО) очолив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (P4P) за версією авторитетного журналу The Ring.

Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

Альварес змістив з першого місця чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО), який опустився на другу сходинку.

Нагадаємо, Альварес нокаутував Ковальова і став чемпіоном WBO в напівважкій вазі. Таким чином, Сауль Альварес став чемпіоном у чотирьох вагових категоріях.

Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

Бій Альварес - Ковальов пройшов 2 листопада в Лас-Вегасі, США.

Як раніше повідомляв Знай.ua, британський промоутер Едді Хірн заявив про готовність організувати бій Альвареса з Головкіним в травні 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, в США та Канаді заборонили всі масові спортивні змагання через пандемію коронавірусу.