Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове відео, на якому вона лише в одній спідній білизні демонструє свою чудову розтяжку, виконуючи вправу. Водночас вона запитала у власних фанатів, чи займаються вони розтягуванням після тренувань.

Морозюк, фото: Instagram
Морозюк, фото: Instagram

"А ви завжди розтягуєтеся після тренування?", - написала Морозюк.

Щодо самих користувачів, то їм еротичний відеоролик дуже сподобався - про це свідчать тисячі лайків та сотні коментарів стосовно того, що вона просто прекрасна.

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Морозюк поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез. А відтак, в неї є підозра, що він нетрадиційної орієнтації.

Як раніше писав Знай.ua, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram