Стало відомо, що ексфутболіст "Шахтаря" Дуглас Коста разом зі своєю дівчиною Наталею Фелікс знайшли оригінальне заняття на період карантину.

Дуглас Коста з дівчиною, скріншот відео Instagram

Так, бразильський гравець італійського футбольного клубу "Ювентус" Дуглас Коста надів жіночу сукню, а його дівчина – стильне вбрання коханого. Відповідне відео з'явилося на сторінці "433" в соціальній мережі Instagram.

Слід зазначити, що навіть сам футболіст оцінив цей пост і посміявся разом з уболівальниками. Також французький футболіст Франк Рібері прокоментував цей короткий ролик.

Дуглас Коста з дівчиною, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що на час карантину всі гравці італійського клубу вирушили по домівках, де зобов'язані дотримуватися суворі умови самоізоляції.

Одним з порушників карантину став Дуглас Коста. Його дівчина опублікувала компрометуюче фото з відпочинку.

Також слід додати, що у складі "Ювентуса" вже 3 футболістів захворіли коронавірусом: Даніеле Лайки, Блез Матюіді і Паоло Дибала. Гравець вже одужали, але тест на коронавірус знову показав позитивний результат.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що всі гравці і тренерський штаб першої команди італійського футбольного клубу "Ювентус" не отримають зарплату.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кріштіану Роналду перетворив кохану Джорджину на перукаря.

Також "Знай.ua" писав, що Кріштіану Роналду зможе стати доларовим мільярдером в 2020 році.