Навіть сходи у звичайному під'їзді можуть стати приладом для професійного олімпійського тренування. Так, українська біатлоністка Юлія Джима зняла кумедне, проте серйозне, відео свого тренування.

На відео дівчина у спортивній формі у звичайному під'їзді виконує різноманітні вправи на сходах. Стрибки на кожну сходинку, швидка заміна ніг і зіскакування зі сходинки - в хорошому темпі таке тренування допоможе залишитися у формі.

Українські професійні спортсмени не залишились осторонь модної тенденції виходити в прямі ефіри або знімати мотиваційні відео. Якщо актори чи співаки навчають рецептів, макіяжу чи влаштовують онлайн-діалоги, то спортсмени показують свої тренування. Оскільки вони також змушені сидіти на карантині, то ці тренування можуть бути корисними для більшості людей, адже не потребують додаткового спорядження.

фото Getty Images
Юлія Джима // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Юлія Джима - відома українська біатлоністка, заслужений майстер спорту України. На зимових Олімпійських іграх 2014 у Сочі, Росія, отримала “золото”. Джима - п'ятиразова чемпіонка Європи, призерка Кубку Європи з біатлону. Її нагороджено двома орденами «За заслуги» III ступеня (2014) і «За заслуги» II ступеня (2017). Народилась у 1990 році в Києві у родині професійного біатлоніста Джима Валентина, учасника зимової Олімпіади 1994 року в Ліллехаммері.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Джима розповіла, як завоювала срібло для України на Кубку світу: "Взагалі не готувалася".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Поклюці біатлоністки змагались у мас-старті: як виступила єдина українка.

Також "Знай.ua" писав, що біатлоністка Джима порадувала Україну дорогоцінним "сюрпризом".