Відомий український футболіст російського походження, який завершив кар'єру гравця і вже не перший рік досліджує київські нічні заклади, екс-форвард київського "Динамо" і збірної України Олександр Алієв зізнався, що є власником кількох посвідчень особи. Алієв заявив, що має два паспорти.

Про це стало відомо завдяки заяві самого Алекандра для українських журналістів.

Олександр Алієв, фото: instagram.com/aliev_sasha88
Олександр Алієв, фото: instagram.com/aliev_sasha88

"Хай Путін робить все для росіян, для літніх людей, щоб вони жили нормально. Але ще раз, ми всі прекрасно розуміємо, що скрізь крадуть. Що мені подобається в Путіні — так це те, що в Росії є спорт. Розвинені всі види. А в Україні цього немає. Був футбол, і його вбили і втратили. Чув, що можуть анулювати терміну правління Путіна. Захопив, як кажуть, влада. Я не розбираюся в політиці, але можу сказати точно, чого хочу — порядку в країні. А голосувати за поправки я не маю права. Так, паспорт Росії є, але я його просто відновив для того, щоб в московському Локомотиві не вважатися іноземцем. А на голосування, повторюся, я не ходжу", - заявив Алекандр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Андрій Шевченко здивував незвичайною акробатикою з сином — найкраща ідея для карантину, відео.

Як повідомляв Знай.uа знаменитий український футболіст жорстко проїхався по Грете Тунберг.

Знай.uа писав, українська легенда футболу Андрій Шевченко зворушливо привітав сина з 6-річчям.