Український спортсмен, колишній професійний боксер-чемпіон Володимир Кличко розповів, який фактор визначає перемогу і поразку. На його думку, саме сила волі - це те, що є особливо важливим як у спорті, так і в житті.

Про це молодший з братів Кличків повідав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Оригінальний допис було опубліковано німецькою та англійською мовами.

"За майже тридцять років професійної кар'єри в спорті я знову і знову відчував, що сила волі визначає різницю між перемогою або поразкою.

У повсякденному і професійному житті діють одні і ті ж правила: сила волі допомагає нам у досягненні мети", - написав Володимир Кличко.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сторінка спортсмена в Instagram є доволі активною Нещодавно Кличко також прокоментував ситуацію з карантином.

"Я пишаюся своєю здатністю швидко справлятися з труднощами, а потім втілювати плани в життя. Моє зобов'язання перед собою: якийсь виклик кожен день! Викид адреналіну дає мені позитивну енергію, піднімає настрій, задовольняє.

physicaldistancing [фізична дистанція, одна з реалій життя на карантині] створює багато нових проблем. Простого рішення не існує, але здається, що спроба залишатися фізично й розумово продуктивним допомагає. Я використовую час для інших проєктів і шукаю спортивні виклики. Проте, я відчуваю бажання зробити щось", - написав Кличко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 25 березня Володимиру Кличку виповнилося 44 роки.

Як писав Знай.ua, братів Кличків визнали найкращими супертяжами 21-го століття.