Як виявилося, мова йде про матч киян проти іспанського "Атлетіко" в фіналі Кубка володарів кубків сезону 1985/86. Іспанське видання Marca створило свій рейтинг 50 найкращих ігор в історії футболу, в якому знайшлося місце і "біло-синім" з Києва.

Так, до числа найкращих ігор увійшов поєдинок між київським "Динамо" і мадридським "Атлетико", зіграний рівно 34 роки тому, 2 травня 1986-го, у Франції на стадіоні "Стад Жерлан" в рамках фіналу Кубка володарів кубків.

Скріншот публікації видання "MARCA" про матч "Динамо" vs "Атлетіко"
Скріншот публікації видання "MARCA" про матч "Динамо" vs "Атлетіко"

Іспанські журналісти, характеризуючи гру пишуть, що незважаючи на два пізніх забитих голи з боку "Динамо", по ходу матчу не могло бути відчуття, що доля поєдинку не вирішена до того часу, адже кияни перевершували "Атлетико" протягом всієї гри, а мадридська команда "навіть не знала, як діяти на полі" під таким тиском суперника.

Як відомо, тоді кияни вирвали перемогу у мадридців з рахунком 3:0, а голами відзначилися Олександр Заваров (5 хвилина), Олег Блохін (85 хвилина) та Вадим Євтушенко (88 хвилина).

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, капітан "Дніпра" Мандзюк розповів про розмову з Коломойським.

Як повідомляв Знай.uа Коноплянка vs Марін: Україна впевнено перемогла Румунію в шоу-матчі FIFA 20.

Знай.uа писав, "Я в небезпечній ситуації" – захисник "Динамо" розповів про закінчення контракту.