53-річний боксер, шоумен та актор Майк Тайсон показав у своєму акаунті в соцмережі Instagram, що витворяє в спортзалі під час карантину.

Двійка, лівий прямий, правий прямий, лівий боковий, ухил, два лівих гака в печінку, правий прямий. Крім того, лапи тримає відомий бразильський ММА-тренер Рафаель Кардейро.

Відео з Залізним Майком набрало 9 мільйонів переглядів та безліч захоплених коментарів всього за пару днів.

Російський боєць Хабіб Нурмагомедов і давній шанувальник Тайсона також відзначив у коментарях чудове тренування боксера: "Повірити не можу, це новий рівень".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Майк Тайсон відверто поділився історією, яку він вважає найжахливішою в своєму житті.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Перебуваю в найкращій формі за все життя", - 53-річний Майк Тайсон показав приклад молоді.

Також портал Знай.uа писав, що Майк Тайсон попрощався з "котиками" після того, як його тигриця відкусила людині руку. Так, боксер шкодує, що два десятки років тому завів двох тигрів. За його словами, це було дитячою дурістю думати, що доцільно тримати тигрів і вважати, що їх можна "приручити".