Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлев висловився на підтримку українських боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка, які опинилися в епіцентрі скандалу після зйомок у російському православному пропагандистському документальному фільмі.Також голова спортивної організації висловив думку, що Росія надасть їм громадянство, якщо виникне така проблема.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Усик і Ломаченко - гідні люди, гідні спортсмени, які відстоюють свою позицію. Це не позиція України, що їх не люблять. Їх обох там люблять і обожнюють. Не тільки в Україні, але і в Росії і Білорусі, весь православний світ їх любить і підтримує. Так само і я підтримую", - сказав Кремлев.

Василь Ломаченко, фото YouTube
Василь Ломаченко, фото YouTube

"Є в Україні десятки виродків, які за долари бігають і виконують доручення. Ось вони можуть бути незадоволені. Але на 40 мільйонів в Україні, це максимум кілька тисяч чоловік", - описав критиків українських боксерів росіянин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

7 травня стало відомо, що Василь Ломаченко та Олександр Усик потрапили в базу даних сайту Миротворець. Цю подію також прокоментував Кремлев.

"У базу «Миротворець» включають не зрадників України, а навпаки - зрадники включають людей в цю вигадану базу. Ми готові надати Усику та Ломаченко російське громадянство, якщо ці десятки виродків в Україні будуть сіяти негатив навколо цих чудових спортсменів", - стверджує російський громадянин.

Олександр Усик, фото - Instagram
Олександр Усик, фото - Instagram

Також Кремлеву для своїх "братів" зовсім не шкода й російських паспортів.

"Ми такими спортсменами пишаємося. І готові надати їм громадянство, якщо це потрібно. Аби вони боксували і радували уболівальників в Україні, в Росії і в усьому світі", - стверджує одіозний спортивний діяч.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усику пригрозили в Росії: "Чекає те ж саме, що і Гвоздика".

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик виправдався після зйомок у російському фільмі з Ломаченко - "Чому я повинен?"

Також Знай.ua писав, що Боксери відправили повітряну кулю з величезною іконою, щоб перемогти головну світову загрозу.