Ольга Бібік - бронзова чемпіонка Європи з легкої атлетики любить рух, спорт і красу тіла - свого насамперед. У соціальній мережі Instagram, яку спортсменка веде активно і охоче можна знайти десятки фотографій, які показують не лише прекрасну фізичну форму дівчини і її гнучкість, але й вміння і бажання провокувати еротичними фотографіями у спокусливих костюмах.

Фотографії у латексному костюмі з вушками зайчика на голові, хитромудрі пози розтяжки на мотузках, дикі вигини у купальниках на безлюдних пляжах - Ольга не боїться тіла, його краси і його пластичності. Під такими фотографіями очікувані збираються “натовпи” захоплених шанувальників, які дають компліменти як фізичній підготовці спортсменки, так і її вигадливій спокусливості позувати. Бібік час від часу вступає у маленькі акти комунікації зі своїми підписниками і залишає під їхніми коментарями сердечки.

Ольга не лише постить фотографії, але й пише доволі довгі пости, в яких ділиться своїми роздумами. Так, вона поділилась своїми думками щодо сексуальності: “Бути сексуальною насамперед означає бути живою - перебувати тут і зараз. В голові такої жінки немає зайвих думок, звернених у минуле або майбутнє, вона зосереджена на тому, що відбувається з нею в даний конкретний часовий проміжок. Сексуальна жінка так і робить - вона отримує задоволення від кожної хвилини свого існування”. Фотографії легкоатлетки засвідчують, що теорії жінки підтверджуються практикою.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українська легкоатлетка Ярослава Магучіх настрибала світовий рекорд U20.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українська легкоатлетка Левченко виборола срібло на чемпіонаті Європи.

Також Знай.ua писав, що ″Я три дні блювала, щоб прославити Україну″, - відому спортсменку обурило, що про неї забув президент.