Воротар столичного "Динамо" Георгій Бущан дав невелике інтерв'ю для одного з українських телеканалів. Кіпер біло-синіх також поділився думкою про нещодавній сухий матч з "Рухом" (0:0).

Про це стало відомо завдяки повідомленням сайту 1927.kiev.ua.

"Ми всі щасливі, що нам нарешті дозволили грати і отримувати задоволення від улюбленої справи.", - заявив Бущан.

Георгій Бущан, twitter.com/DynamoKyiv
Георгій Бущан, twitter.com/DynamoKyiv

Журналіст запитав, які були заходи безпеки перед матчем з "Рухом". Як добиралися на стадіон?

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Бущан розповів: "Кожен на своїй машині добирався, якщо вона є. Не дозволили вітатися командами. У мене багато знайомих в "Русі" є, але не вийшло з ними нормально привітатися, обійнятися, пожартувати. Незвично це все було – вийшли на поле, навіть у коло встати не змогли. Але, повторюся, ми просто щасливі, що нам дозволили грати і отримувати від цього задоволення

Яка основна задача була у команди – виграти або відновити кондиції і темп гри?

"Я думаю, що відновити темп гри. У контрольних іграх не стоїть на кону результат, але такий клуб, як "Динамо" в кожному матчі повинен добиватися результату. Була пауза на два місяці, це наша перша гра, і я вважаю, що вона була досить хороша і інтенсивна. Так, не вийшло забити, але ми і не пропустили. "Динамо" не пропускає вже два місяці!. Я думаю, всі найкращі моменти і голи ще прийдуть.", - зазначив голкіпер.

Наступний матч у чемпіонаті – проти донецького "Шахтаря". Йде вже підготовка конкретно до цієї зустрічі?

"Цього тижня ще ні, але я думаю, що в понеділок будуть вже дати поновлення чемпіонату, і тоді ми вже будемо готуватися до "Шахтаря"", - поділився Гриша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мокра дружина капітана "Динамо" показала, як розважатися на карантині – "Вирішила не чекати".

Як повідомляв Знай.uа до України повертається футбол, Динамо відкриває "сезон".

Знай.uа писав, головний тренер "Динамо" поклав око на ветерана Мілевського - "Артем - алмаз".