Колишній гравець харківського клубу "Металіст" і збірної Сербії Мілян Мрдакович покінчив життя самогубством у своїй квартирі в Белграді.

Про це повідомляє сербське видання sportske.net.

Згідно з повідомленнями ЗМІ, Мрдакович застрелився в орендованій квартирі в центрі Белграда, де він проживав зі своєю дівчиною.

Мрдакович сів на ліжко і зі словами "я більше не можу" взяв пістолет. Дівчина втекла з квартири і зателефонувала в поліцію. Коли вони прибули, вони знайшли тіло відомого футболіста - він вистрілив собі в голову.

Мілян Мрдакович, фото YouTube
Мілян Мрдакович, фото YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

ЗМІ з посиланнями на близьких і знайомих стверджують, що після завершення кар'єри Мрдакович страждав від депресії. За чутками, він також зловживав алкоголем.

Мрдакович народився в Ніші в 1982 році. За свою кар'єру він зіграв у значній кількості команд, у тому числі в ОФК "Белград", "Гент", "Зальцбург", "Металіст", "Маккабі Тель-Авів", "Віторію Гімарайнш", "Шаньдун Лунен", "Аполлон", "АЕК" Ларнака, "Цзянсу", "Еносіс" та інші. Однак свою кар'єру він закінчив все ж знову у столичному клубі "Белград", в який він повернувся у 2017 році. Також він виступав за збірну Сербії на Олімпійських іграх в Пекіні в 2008 році.

За свою кар'єру Мрдакович забив 150 голів у 397 іграх.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Футболіст задушив подушкою свого 5-річного сина - "Я просто ніколи його не любив".

Як повідомляв портал Знай.ua, Український футболіст з Covid-19 поділився досвідом - "Ми злякалися".

Також Знай.ua писав, що Зірка англійської Прем'єр-ліги плюнув на карантин, злітав в Париж на секс-вечірку.