Відомий футбольний агент Шандор Варга трохи присвятив шанувальників київського "Динамо" у плани на майбутнє свого клієнта - головного тренера угорського "Ференцвароша" Сергія Реброва. Менеджер прокоментував чутки про можливий "камбек" Реброва в "Динамо", які не на жарт заінтригував шанувальників столичного клубу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання footballua.

Сергій Ребров, скріншот: YouTube
Сергій Ребров, скріншот: YouTube

"Дійсно, окрім київського Динамо претендентами на Сергія Реброва називаються ще кілька клубів, у тому числі з Англії, Саудівської Аравії, Китаю. Вже кілька разів виходив на зв'язок президент Фенербахче. У Туреччині добре його пам'ятають, він там грав, вони стежать за тренерськими успіхами Реброва. У Сергія Реброва діючий контракт з Ференцварош ще на три роки. Він щасливий в Будапешті, поруч з ним його сім'я, і клуб теж задоволений його роботою. В Угорщині перемогли коронавірус, відновився футбол, на стадіони приходять вболівальники.", - заявив Шандор Варга.

Сергій Ребров зараз "купається" променях успіху, адже йому вдалося повернути угорський клуб до єврокубку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сергій Ребров, Fradi.hu
Сергій Ребров, Fradi.hu

"Зараз Сергій Станіславович бореться з командою за черговий чемпіонський титул. Минулого сезону вперше за 15 років він повернув команду до єврокубку. Вона була в кроці від виходу з групи в Лізі Європи. Сергій почуває себе в цій команді добре і залишати її не збирається. Втім, у тренерській кар'єрі ніколи не можна далеко загадувати на майбутнє. І нам приємно, що до його послуг є інтерес. Пропозиція від Динамо? Її не було, але ми ввічливі люди і можемо її розглянути, як і будь-яку іншу пропозицію. Що стосується Динамо, то ані я, ані Сергій не втрачаємо зв'язку з його рідним клубом, ми підтримуємо стосунки з родиною Суркісів. В лютому я був у Києві на матчі Динамо, ми спілкувалися, бачилися з Леонідом Буряком", – заявив Шандор Варга.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в ЗМІ заговорили про "старого" нового тренера для Динамо, хто може очолити біло-синіх.

Як повідомляв Знай.uа не Мілан і не збірна - Андрій Шевченко отримав власне... пиво.

Знай.uа писав, захисника Динамо пограбували після програшу Шахтарю - "Поверни...".