Варто нагадати нашим читачам, що раніше ми вже писали, що футбольний агент Шандор Варга трохи посвятив шанувальників київського "Динамо" у плани на майбутнє свого клієнта - головного тренера угорського "Ференцвароша" Сергія Реброва. Проте вже є інформація, що Ребров погодився очолити турецький "Фенербахче".

Про це стало відомо завдяки повідомленню румунського журналіста Емануеля Роси.

Сергій Ребров, скріншот: YouTube
Сергій Ребров, скріншот: YouTube

"Український фахівець дуже близький до Фенербахче адже за його словами, нинішній клуб Сергія Станіславовича Ференцварош веде переговори з колишнім тренером Антверпена Ласло Болоні.", - заявив Роса.

Сергій Ребров, скріншот: YouTube
Сергій Ребров, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

До тренерського штабу Реброва увійдуть Волкан Демірель і Мехмет Ауреліо, які вже працюють в "Фенербахче". З собою Сергій може привести максимум двох фахівців. Також варто зазначити, що зарплата Реброва в Фенербахче складе 1,2 мільйона євро на рік.

Головним завданням Сергія стане перемога в чемпіонаті Туреччини. Сергій Ребров прийняв всі перераховані вище умови і готовий до співпраці з Фенербахче.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Шахтаря" показав ювелірний трюк з м'ячем – "Не повторюйте це вдома".

Як повідомляв Знай.uа Сергій Ребров готується до нового сезону - "Пропозиція від Динамо?".

Знай.uа писав, легенда київського Динамо Ребров здивував зізнанням - "Побоювалися Зідана", відео.