Півзахисник лондонського клубу Тоттенгем Деле Аллі отримав одноматчеву дискваліфікацію за расистський жарт про коронавірусну інфекцію. З цієї причини гравець змушений пропустити поєдинок проти МЮ в стартовому турі АПЛ після відновлення сезону.

Так, у лютому англійський хавбек опублікував у соцмережі відео з аеропорту Лондона. У ролику Аллі зняв чоловіка азіатської зовнішності, а потім перевів камеру на антисептик і написав: "Цьому вірусу треба бути швидким, щоб дістати мене".

Крім дискваліфікації, FA наклала санкції проти Деле Аллі у розмірі 50 тисяч фунтів і зобов'язала пройти освітній курс.

"У відповідь на рішення FA я б хотів знову вибачитися за свою поведінку, яка могла когось образити. Це був зовсім поганий жарт про вірус, який вплинув на нас більше, ніж ми могли уявити. Я вдячний за те, що FA не визнала мій жарт навмисно расистським, тому що я проти расизму в будь-якому прояві. Нам слід усвідомлювати, що ми говоримо і робимо, а також те, як це можуть сприйняти інші", - цитує Деле Аллі офіційний сайт Тоттенгема.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Футбольна асоціація Англії висунула звинувачення півзахиснику "Тоттенгема" Еріку Дайєру. Його звинувачують у неналежній поведінці після матчу п'ятого раунду Кубка Англії проти "Норвіча".

Як повідомляв портал Знай.uа, в рамках 23-го туру чемпіонату Австрії на матчі "Вольфсберг" – "Штурм Грац" був забитий гол, який ЗМІ вже охрестили "найкрасивішим голом після завершення карантину".

Також портал Знай.uа писав, що лідер "Тоттэнгема" Сон Хин Мін розповів про життя з 10 хлопцями.