Промоутер Олександр Красюк, який представляє інтересі обов'язкового претендента на титул WBO в суперважкій вазі Олександра Усика заявив, що чемпіон WBO / WBA / IBF Ентоні Джошуа не зможе зустрітися на рингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі до бою з українцем. Якщо ж Джошуа ризикне піти на такий крок, його позбавлять поясу.

Відповідний коментар Красюк дав ресурсу SkySports.

Наразі Джошуа зобов'язаний провести обов'язковий захист проти Кубрата Пулєва.

Олександр Усик, скріншот: YouTube
Олександр Усик, скріншот: YouTube

Таким чином, якщо Джошуа відмовиться боксувати з Усиком заради протистояння Ф'юрі, то йому доведеться звільнити титул WBO.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Обов'язковий захист проти Усика повинна мав відбутися перед боєм Джошуа з Пулєвим. Але ми проявили гнучкість і не дуже наполягали на цьому поєдинку, дозволивши Ентоні провести обов'язковий захист титулу IBF, поки Усик буде битися з Дереком Чісорою.

Ми зробили це з розрахунком, що чемпіон WBO (хто б це не був - Джошуа або Пулєв) проведе обов'язковий захист проти Усика. Це означає, що або Джошуа б'ється з Усиком, або бореться з Ф'юрі без титулу WBO", - пояснив представник українського чемпіона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бій Джошуа-Усик. Українського чемпіона благають про угоду, останнє слово за Сашею.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чемпіонський стиль - Усик нарешті поголився та змінив імідж.

Також Знай.ua писав, що Олександр Усик став обличчям відомого бренду.