Олександр Овечкін – один із спортивних символів Росії. На хокейну легенду дорівнюють, і вважають кумиром мільйони фанатів в РФ. Однак після ребрендингу клубу, в якому виступає Овечкін, російські любителі спорту (відомі своєю нетолерантністю), будуть в шоці. Вашингтон Кепіталз, де виступає російський хокеїст, підтримає ЛГБТ.

Новий логотип Washington Capitals


Емблема “Столичних” зазнає невелика, але важлива зміна – на хокейної ключки, яка є на логотипі, додасться шестикольорова веселка. У Сполучених Штатах це вважається нормальним, багато клуби виступають за підтримку меншин. Тому тепер Овечкину доведеться грати з символом ЛГБТ на грудях.

Олександр Овечкін


Цікаво, як відреагують російські фанати на свого кумира, який тепер буде грати з “шестицветной веселкою”. Будуть вимагати шанувальники, щоб Овечкін розірвав контракт з Кепіталз і поїхав у Росію? І як надійде сам хокеїст, до якого тепер ставлення до РФ буде неоднозначне. Нагадаємо, раніше Овечкін став учасником Putin Team – “команди Путіна”, яка підтримувала чинного президента на виборах. При цьому він живе і платить податки в США, а у його дітей американське громадянство.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Олександр Овечкін і Володимир Путін

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що канадський воротар українського походження Террі Савчук був визнаний кращим гравцем свого амплуа за всю історію Національної хокейної ліги.

Як повідомляв портал "Знай.іа", канадський хокеїст українського походження Джонні Бойчак, який виступав за " Нью-Йорк Айлендерс, отримав жахливу травму.

Також "Знай.іа" писав, що у матчі 34-го туру регулярного чемпіонату ВХЛ між херсонським "Дніпром" і київськими "Крижаними Вовками" сталася масова бійка.