Відомий сербський тенісист, якого називають першою "ракеткою" світу Новак Джокович і його дружина Олена захворіли коронавирусной інфекцією. Про це повідомив спортивний коментатор Хосе Моргадо, посилаючись на заяву самого спортсмена. Виявилося, що попри позитивні тести у тенісиста і його дружини, двоє дітей пари не заразилися. Також у заяві йдеться, що Джокович переносить захворювання без симптомів, а наступні два тижні він проведе в ізоляції.

Найтитулованіший тенісист, який, до речі, різко виступає проти вакцинації, захворів після турніру Adria Tour, на якому не дотримувалися правила епідемічної безпеки, і вслід за ним гучних вечірок, влаштованих Джоковичем в Сербії та Хорватії. Там же, весело і безтурботно порушуючи всі правила соціального дистанціювання, з COVID-19 "познайомився" Григор Димитров і ще кілька колег і друзів першої ракетки світу.

Remote file

Відомо, що турнір був благодійним, і всі зібрані гроші Джокович хотів віддати нужденним, але благі наміри все-таки не дуже захищають від корони. У своїй заяві тенісист підкреслив, що вкрай жалкує про кожному окремому випадку зараження на його турнірі. Він сподівається, що трапилося не зашкодить здоров'ю учасників Adria Tour.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, колишню третю ракетку світу підкосила злощасний вірус, видатні тенісисти під загрозою після турніру.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: топ-3 найвидатніших перемог легендарного Новака Джоковича.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джокович з дружиною пожертвували мільйон євро на боротьбу з коронавірусом.