Наймолодша двократна чемпіонка світу з дзюдо, українка Дарина Білодід у всю радіє літньому сезону і не втрачає моменту, щоб набратися сил та енергії. Так, буквально днями красуня показала своїм шанувальникам, як вміє відриватися - спортсменка сіла верхи на водний скутер і проїхалася з вітерцем.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дар'ї Білодід в мережі Instagram.

Публікація Дар'ї Білодід, скріншот: Instagram
Публікація Дар'ї Білодід, скріншот: Instagram

"Прокотилася з вітерцем, кайф!", - підписала нову публікацію Дарина.

До речі, буквально за кілька днів публікація української спортсменки зібрала 35 тисяч схвальних оцінок і десятки коментарів з компліментами: "Ух ти, з такими фото скоро отримаєш свій скутер))"; "Ти лідер"; "Дуже красива". Також в коментарях фанати залишили багато смайликів у формі сердечок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Даша Білодід, скріншот: Instagram
Даша Білодід, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно спортсменка постала перед фанатами в загадковому образі. Дзюдоїстка зі спокусливим поглядом прикрила обличчя і зачарувала загадковістю підписників. Такою спортсменку ще не бачили. Цей погляд пронизує в саме серце.

Киянка показала свій ідеальний прес, а також 19-річна киянка поділилася черговими подіями у своєму житті. Спочатку Даша порадувала черговою фотографією самої себе: "Позитивне мислення робить мої тренування краще, а мене сильніше. Тому я бажаю кожному посміхатися".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дарья Білодід вразила спокусливою позою дикої кішки. Дзюдоїстка вразила новим неперевершеним фото, спортсменка постала перед фанатами в загадковому образі.

Як повідомляв Знай.uа чемпіонка Європи і світу з дзюдо 18-річна Дарина Білодід стала амбасадором японського бренду Mitsubishi в Україні.

Знай.uа писав, українка Білодід програла вперше за півтора роки, але є чому порадіти. Дар'я посіла друге місце на престижному Гран-прі в категорії до 48 кілограм. Українка не брала участі в першому раунді, а потім розібралася з опонентками з Грузії та Франції. У фінальній сутичці талановита українка зустрілася з француженкою Мелані Клемен.