Наймолодша дворазова чемпіонка світу з дзюдо Дар'я Білодід поділилася світлинами з відпочинку. Спортсменка виклала фотографії на власній сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі “сторіз”.

На фотографіях двадцятилітня спортсменка на відпочинку. Одна фотографія в купальнику біля басейну, де Дар'я позує поруч зі своїми подругами. Інша фотографія показує стіл з красивими і смачними піцами увечері. Дівчина підписала ці фото: “Після важких тренувань можна добре відпочити”.

Дар'я не гаяла часу на карантині і активно тренувалась. Часто шматочки тренувань дівчина також показує в себе на сторінці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно спортсменка постала перед фанатами в загадковому образі. Дзюдоїстка зі спокусливим поглядом прикрила обличчя і зачарувала загадковістю підписників. Такою спортсменку ще не бачили. Цей погляд пронизує в саме серце.

Киянка показала свій ідеальний прес, а також 19-річна киянка поділилася черговими подіями у своєму житті. Спочатку Даша порадувала черговою фотографією самої себе: "Позитивне мислення робить мої тренування краще, а мене сильніше. Тому я бажаю кожному посміхатися".

Дар'я Білодід народилася у 2000 році у Києві у сім'ї професійних спортсменів-дзюдоїстів. Саме її батьки - її перші тренери. Цікаво, що вони були проти ідеї доньки йти у боротьбу, проте дівчина у віці семи років переконала їх і почала активно займатись дзюдо. Ставала чемпіонкою світу у 2017 і 2018 роках. За словами спортсменки, після завершення спортивної кар'єри вона почне займатись журналістикою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дарья Білодід вразила спокусливою позою дикої кішки. Дзюдоїстка вразила новим неперевершеним фото, спортсменка постала перед фанатами в загадковому образі.

Як повідомляв Знай.uа, чемпіонка Європи і світу з дзюдо 18-річна Дарина Білодід стала амбасадором японського бренду Mitsubishi в Україні.

Знай.uа писав, українка Білодід програла вперше за півтора роки, але є чому порадіти.