Відома українська легкоатлетка, красуня Марина Бех-Романчук частенько радує шанувальників гарячими фото з фотосесій і змагань. Днями Марина вирішила похвалитися досить відвертим фотосетом. На свіжих знімках Марина постала майже без одягу, її спортивний торс прикривав лише прекрасний рожевий букет.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини в мережі Instagram.

Публікація Марина Бех-Романчук, скріншот: Instagram
Публікація Марина Бех-Романчук, скріншот: Instagram

"Це були чудові вихідні, і взагалі це був чудовий тиждень. Дякую @misha_romanchuk завжди поруч, ️саме завдяки тобі ці дні були фантастичними - я вже сумую і вже з нетерпінням чекаю тебе додому.", - пише Марина Бех-Романчук.

Варто зазначити, що публікація української спортсменки буквально за декілька годин зібрала понад 12 тисяч лайків і десятки коментарів з компліментами та радісними смайликами.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Марина показала пікантне фото з чоловіком віце-чемпіоном світу з плавання Михайлом Романчуком, на якому вони зафіксовані під час спільного відпочинку. Парочка позує, стоячи на причалі в красивому місці біля води, вони повернуті спинами до камери і в цей момент якраз злилися в поцілунку. Марина позує в сексапільному блакитному бікіні, яке красиво підкреслило її апетитні форми, а ось Михайло поплавати з дружиною прийшов у блакитних трусах, в тон її купальнику.

Також варто нагадати нашим читачам, що Марина Бех-Романчук поділилася в мережі зі своїми шанувальниками вельми цікавим кадром. Дівчина каже, що це її улюблена фотографія. Марина радує шанувальників не тільки високими результатами в спорті, але і вельми цікавими фотосесіями, які, часом, віддають нотками еротики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чемпіонка України в купальнику дозволила помацати себе на очах мільйонів.

Як повідомляв Знай.uа красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками в райському саду.

Знай.uа писав, Дарина Білодід вразила спокусливою позою дикої кішки: "Ах, який же погляд...".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще