Український боксер, бронзовий призер чемпіонату світу 2007 року, Сергій Дерев'янченко повинен провести наступний бій вже цієї осені. Як відомо, раніше спортивні ЗМІ повідомляли, що було досягнуто домовленостей між українцем та американцем Джермаллом Чарло.

Про дати бою оголосив американський телеканал Showtime.

Сергій Дерев'янченко, Getty Images
Сергій Дерев'янченко, Getty Images

За інформацією телеканалу, бій Дерев'янченко — Чарло відбудеться 26 вересня. Поєдинок пройде на Mohegan Sun Arena в Анкасвілле, штат Коннектикут, США.

Також варто зазначити, що у цей же вечір бій проведе близнюк Джермалла Чарло Джермелл. Американець зустрінеться з Джейсоном Росаріо.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам той факт, що мер Києва Віталій Кличко у неділю, 19 липня, відзначав свій день народження. В цей день він вирішив розповісти про подарунок, який йому зробив його дорослий син. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. Українці не пройшли повз публікації Кличка і залишили масу привітань з днем народження, побажали довгих років життя і зазначили, який у нього вже дорослий син.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик втік від Чісори, кричав на все узбережжя: "Злови мене".

Як повідомляв Знай.uа суперник Ломаченка Лопес викупався в "рожевих компліментах" татуся: "Мій син - найкращий...".

Знай.uа писав, Ломаченко забув про бій з Лопесом і впав в обійми міцного бороданя - Усик просто спостерігав.