Головний тренер "Вест Хема", шотландський фахівець Девід Моєс хоче, аби українець Андрій Ярмоленко покинув клуб.

Джерело: іноземне видання The Mirror.

Як відзначається, Моєс вже повідомив керівництву клубу про бажання розлучитися з трьома футболістами. Так, окрім Ярмоленко в "чорний список" потрапили півзахисник Феліпе Андерсон і нападник Альбіан Аджеті.

"Вартість Ярмоленко оцінюється в 17,5 млн фунтів, Феліпе оцінили 40 млн, а Альбіана Аджеті - в 8 млн", - йдеться в повідомлені.

Андрій Ярмоленко, фото з Instagram
Андрій Ярмоленко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вторговані гроші Моєс хоче витратити на придбання форварда "Брентфорд" Саїда Бенрахми. Крім того, він вважає, що така угода позитивно позначиться на середньому віці команди.

До слова, Андрій Ярмоленко виступає за "Вест Хем" з літа 2018 року. У нинішньому сезоні 30-річний українець в 22 матчах англійської Прем'єр-ліги записав до свого активу чотири голи і одну результативну передачу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вже підписав контракт і став головним тренером "Динамо".

Як повідомляв портал Знай.uа, топ-10 футбольних клубів України, яким перекрили повітря – більше ніколи не порадують потужним матчем.

Також портал Знай.uа писав, що МОЗ пустить вболівальників на матчі Прем'єр-ліги України, але за однієї умови.