У минулому зірка "Шахтаря" і "Зорі", а сьогодні один з яскравих представників італійської "Аталанти", хавбек Руслан Малиновський трохи спустився вниз, після отримання досить неяскравої оцінки експертів після гри з "Міланом". Виявилося, що українець отримав одну з найгірших оцінок від WhoScored за матч 36-го туру серії А.

Про це стало відомо завдяки опублікованими даними сервісу спортивної аналітики WhoScored.

Статистика матчу "Аталанта" - "Мілан", скріншот: WhoScored
Статистика матчу "Аталанта" - "Мілан", скріншот: WhoScored

Так, 27-річний українець отримав оцінку 6,2. Серед гравців стартового складу клубу з Бергамо менше отримав тільки голкіпер П'єрлуїджі Голліні (6,1), у Ханса Хатебура теж 6,2. Хавбек за 57 проведених на полі хвилин не реалізував пенальті, завдав 1 удар в створ воріт, 37 разів торкнувся м'яча, віддав 14 точних з 19 передач (74%), здійснив 1 вдалу підводку і 1 раз був обіграний сам, виконав 1 кутовий і 3 рази втратив м'яч.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що український хавбек італійського футбольного клубу "Аталанта" Руслан Малиновський отримав чергове підтвердження своєї відмінної форми. Він не є гравцем стартового складу (лише 30% своїх матчів за бергамасків він починав в "основі"), його гра після карантину активно посилює до нього інтерес і збільшує ціну. Авторитетний портал WhoScored оприлюднив рейтинг гравців чемпіонату Італії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус дістався футболістів — українська збірна втратила лідера.

Як повідомляв Знай.uа без лідерів "Динамо", - Шевченко оголосив склад збірної України на матчі проти Франції та Польщі.

Знай.uа писав, Зінченко терміново вибачився перед уболівальниками Мансіті.