Відома українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити, а ще вона зібрала багатотисячну аудиторію у своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями їх свого насиченого життя. Так, нещодавно Марина опублікувала у соцмережі жаркі фото, на яких вона зображена в сексапільному образі під час відпочинку.

Як видно, Марина з'явилася перед камерою на воді, вона з веслом у руках пливе на спеціальній сап-дошці. На водну прогулянку вона вийшла в спокусливому помаранчевому купальнику бікіні, який красиво підкреслив її пружне тіло і красивий загар. Волосся спортсменки розпущені і розпатлане вітром, вона не дивиться в камеру, але усміхається про себе. У підписі до публікації Бех-Романчук написала: "Неймовірно чарівне початок моїх вихідних. Іноді потрібно відпочити не тільки тілом, але і душею". Фолловери красуні в захваті від нових фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками у райському саду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що купальник Марини Бех-Романчук зовсім змок від літніх веселощів.

Також портал "Знай.ua" писав, що мокра поза Марина Бех-Романчук змусила всіх чоловіків чекати вихідних.