Сестра легендарного португальського футболіста, зірки італійського "Ювентуса" Кріштіану Роналду Ельма Авейру по-особливому привітала брата з перемогою в чемпіонаті Італії. Дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фото брата з короною на голові, що сидить на троні з кубків.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ельма в мережі Instagram.

Публікація Ельма Авейру, скріншот: Instagram
Публікація Ельма Авейру, скріншот: Instagram

"Я пишаюся тобою і завжди любитиму", - підписала фото Авейру.

Дівчина попрацювала в фоторедакторі і додала до фотографії з Роналду його трофеї, а на голову футболіста помістила корону.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що наречена і мати дитини легендарного португальського футболіста, нападника італійського "Ювентуса" Кріштіану Роналду Джорджина не сиділа без діла на карантині і за свої старання стала головним героєм нового номера португальського видання журналу Women’s Health. Про це стало відомо завдяки новій публікації Джорджини в мережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблена забавно познущалася над Роналду - тепер замість хвостиків у нього.

Як повідомляв Знай.uа 26-річна кохана Кріштіану Роналду показала ідеальне тіло, про таке мріє кожна.

Знай.uа писав, залізний Роналду забув про футбол і перетворився у фітнес-тренера з дивною зачіскою, фото.