Відома українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити, а ще вона зібрала багатотисячний аудиторію в своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями їх своєю насиченого життя. Так, нещодавно Марина опублікувала в соцмережі спекотні фото, на яких вона зображена в сексуальному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Марина з'явилася перед камерою в красивому саду, вона стоїть в різних позах поруч з квітучим кущем червоних троянд. Дівчина зображена без одягу, на ній один тільки сексуальний червоний купальник, який красиво підкреслює її ідеальне рельєфне тіло. Свій образ спортсменка доповнила кокетливою капелюшком, під якою розпущене волосся, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Бех-Романчук написала: "Це літо не таке тепле, як завжди. Так що тепер я хочу поїхати туди, де погода дійсно спекотна". Фоловерів красуні в захваті від нових фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще