Півзахисник луганської Зорі Дмитро Іванисеня здав тест на коронавірус і отримав позитивний резульата. Про це повідомляє прес-служба клубу.

Читайте Знай в Google News!

"В даний момент Дмитро Іванисеня знаходиться на двотижневій самоізоляції. Самопочуття у гравця хороше. Сам футболіст скаржиться лише на відсутність смаку і нюху. Дмитро перебуває під постійним наглядом лікаря команди. Найближчим часом гравцеві проведуть повторний тест", - повідомляється на сайті.

Всі інші футболісти восьмого і дев'ятого Серпня не тренувалися і були відправлені на самоізоляцію. Результати тестів - негативні.

Після виявлення коронавірусу в Іванісені, було прийнято рішення зупинити тренувальний процес. Команду відправили на самоізоляцію. Гравці та тренерський штаб після цього пройшли ще одне ПЛР-тестування. Воно не виявило інших випадків інфекції в команді.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українська збірна з футболу
Українська збірна з футболу

Як повідомлялось раніше, одразу у двох гравців київського "Динамо" виявили коронавірус COVID-19. Хворі футболісти – це форвард Назарій Русин і гравець молодіжного складу Роман Вантух. Гравці є сусідами по кімнаті на базі клубу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, двоє футболістів "Динамо" інфікувались коронавірусом - весілля пішло не на фарт.

Як повідомляв Знай.uа, п'яний, як чіп, футболіст відірвався в нічному клубі з колишньою дружиною легенди.

Знай.uа писав, судять не гірше за чоловіків: Монзуль та інші арбітри у футболі.