Відомий аргентинський футболіст, зірка і капітан іспанського клубу "Барселона" Ліонель Мессі нещодавно зустрівся з новим головним тренером Рональдом Куманом. Каталонська радіостанція RAC1, після цієї зустрічі повідомила, що нібито Мессі дав зрозуміти Куману, що схиляється до відходу з каталонського клубу.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише паблік "брутальний футбол" в мережі Instagram.

Публікація "Брутального футболу", скріншот: YouTube
Публікація "Брутального футболу", скріншот: YouTube

Аргентинське видання Clarín пише, що Мессі був злий через витік інформації. Футболіст злився не через сказані слова, а тому, що інформація з'явилася в RAC1, станції Godó Group, яка відкрито виступає на користь правлячої партії "Барселони".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мессі, таким чином, виставили перед сосьос і вболівальниками так, ніби він хоче покинути клуб у найвідповідальніший момент, на фоні поразки 2:8 від "Баварії" в Лізі чемпіонів.

Варто також нагадати нашим читачам, що новим головним тренером Барселони став Рональд Куман. Контракт нідерландця розрахований до 30 червня 2022 року. Куман був гравцем Барселони з 1989 по 1995 роки і 4 рази виграв Ла Лігу і Кубок Чемпіонів. З 1998-го по 2000-й працював у Барселоні асистентом Луї ван Гала. Потім почалася самостійна кар'єра-Вітесс, Аякс, Бенфіка, ПСВ, Валенсія, Аз, Фейеноорд, Саутгемптон і Евертон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, легенда "Барселони" очолив синьо-гранатових: хто тепер наставлятиме Мессі.

Як повідомляв Знай.uа, ПСЖ і Баварія дізналися суперників на півфінали ЛЧ-Мессі і Зінченко подивляться матчі вдома.

Знай.uа писав, "Баварія" перетворила гру з "Барселоною" на кіно для дорослих.