Відома українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити.

Читайте Знай в Google News!

А ще вона зібрала багатотисячну аудиторію в своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями зі свого насиченого життя. Нещодавно спортсменка похвалилася вдалим завершенням сезону і нагадала шанувальникам свої результати.

Також Марина розмістила в соцмережі свіжі кадри з останнього етапу "Діамантової ліги", на якому перемогла в секторі для стрибків у довжину. Так, у своїй останній спробі українка стрибнула на 6,91 м, що є її найкращим результатом у сезоні-2020.

"Це був дуже хороший сезон 2020 року 🙌

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Угорщина - 6,76
Стокгольм - 6,85
Польща - 6,79
Луцьк - 6,81
Інсбрук - 6,82
Дессау - 6,85
Берлін - 6,87
Доха - 6,91 🤞🏼

Час відпочивати 😌", - написала Бех-Романчук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українська чемпіонка Марина Бех-Романчук зволожила пружну попу в райському містечку.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська легкоатлетка Юлія Левченко опинилася біля ніг напівголого італійця.

Також портал Знай.uа писав, що друга ракетка України Даяна Ястремська кинула виклик шпагату Волочкової: "Чому б не зробити".