Відома українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити, а ще вона зібрала багатотисячну аудиторію в своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями їх свого насиченого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно Марина опублікувала яскраву фотографію їх шикарного австрійського міста Іннсбрук. Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини в мережі Instagram.

Публікація Марини Бех-Романчук, скріншот: Instagram
Публікація Марини Бех-Романчук, скріншот: Instagram

"Люблю осінь, але сумую за літом. Цього року Австрія підкорила моє серце", - підписала публікацію Марина.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Варто зазначити, що свіжа публікація за кілька днів зібрала більше 22 тисяч лайків. А численна армія шанувальників української чемпіонки залишила десятки коментарів з компліментами: "Які емоційні фото"; "Крута"; "Бомбічно нереально", "1 - я до того як зайти у воду, 2 - я після".

Також варто нагадати нашим читачам, що Марина Бех-Романчук поділилася в мережі зі своїми шанувальниками вельми цікавим кадром. Дівчина каже, що це її улюблена фотографія. Марина радує шанувальників не тільки високими результатами в спорті, але і вельми цікавими фотосесіями, які, часом, віддають нотками еротики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кріштіану Роналду не вийде на поле: у зіркового нападника виявили Covid-19.

Як повідомляв Знай.uа, одна розбила авто, друга викинула одяг, третя шантажувала голими фото: Бендтнер заявив, що краще користуватися послугами ескортниць.

Знай.uа писав, Усик знайшов найслабше місце "монстра" Чісори.