У середу, 21 жовтня, донецький "Шахтар" вступає в бій у Лізі чемпіонів. Чинний чемпіон України в першому турі зустрівся з найсильнішою командою Іспанії – мадридським "Реалом".

Поєдинок "Реал" – "Шахтар"розпочався о 19:55 у Мадриді на стадіоні "Альфредо Ді Стефано".

За перший тайм українці примудрилися забити у ворота іспанців три голи! Давайте разом згадаємо, як це було:

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

- На 20 хвилині матчу Тете відкриває рахунок у грі. Корнієнко вигриз м'яч у Варана і Марсело. Таким чином 1:0 на користь гірників.

- 5 хвилин потому Тете пробив з меж штрафного майданчика і Варан направив м'яч у власні ворота – 2:0 Шахтар перемагає.

- 43 хвилина гри. Соломон робить рахунок 3:0. Гірник протягнув м'яч до штрафного майданчика і віддав на Тете. Бразилець п'ятою віддав на Соломона, який пробив у кут.

Склад Шахтаря: Трубін, Додо, Хочолава, Бондар, Корнієнко, Майкон, Марлос, Тете, Соломон, Антоніо, Дентіньо.

Склад Реала: Куртуа, Менді, Мілітао, Варан, Марсело, Модріч, Вальверде, Каземіро, Родріго, Йович, Асенсіо.

Відзначимо, що це тільки третя зустріч команд. Попередні матчі між "Реалом" і "Шахтарем" відбулися в Лізі чемпіонів сезону 2015/2016, коли мадридці в підсумку здобули титул.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, матч Ліги націй Україна – Іспанія: як Рамос загравав з Бущаном прямо на полі.

Як повідомляв портал Знай.uа, сенсаційне повернення Шовковського: 45-річна легенда збірної і "Динамо" показав, як це було насправді.

Також портал Знай.uа писав, що 76-річний Енцо Тотті, батько легендарного капітана італійської "Роми" Франческо Тотті, помер після зараження коронавірусною інфекцією.