Британець, який народився в передмісті Манчестера, і пізніше став відомим боксером, швидше за все, не забув свої вуличні звички. Так, чемпіон WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі звернувся до українця Володимира Кличка в мережі Twitter у дуже грубій формі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тайсона Ф'юрі в мережі Twitter.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"З річницею мене. П'ять років минуло відтоді, як я побив Кличка – людину, яка була непереможеною протягом 11 років. Для цього лисому "Циганському королю" довелося їхати в Німеччину і влаштувати йому хорошу прочуханку. А потім я взяв всі його пояси і викинув у смітник. Дуже придатно, чи не так? Мій тато каже, що я також зруйнував йому життя. Піднімайся, великий бомжара. Ти великий український бомжара", - грубо заявив Тайсон Ф'юрі.

Володимир Кличко, фото Instagram
Володимир Кличко, фото Instagram

Варто нагадати, що Тайсон Ф'юрі здобув перемогу над Володимиром Кличком 28 листопада 2015 року за рішенням суддів. Британець відібрав в українця пояси IBF, IBO, WBO, WBA і The Ring. До слова, український чемпіон поки не відреагував на такі випади. Можливо, це і на краще. Адже китайська народна мудрість говорить - великий птах летить тихо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, поєдинок Майк Тасон-Рой Джонс: у Лос-Анджелесі легенди боксу знову били один одному обличчя.

Як повідомляв Знай.uа, українська чемпіонка Бех-Романчук скинула одяг і закуталася в хмари.

Знай.uа писав, українські красуні стали першими: збірна України виграла "золото".