У ДТП в Одесі постраждало троє людей. Водій не впорався з керуванням.

У ніч на 9 березня, на Французькому бульварі в Одесі водій не впорався з керуванням автомобіля Hyundai Sonata на великій швидкості. В результаті він врізався в дерево.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Одеської області.

В результаті аварії травми отримали водій і дві пасажирки авто. Їх доставили в лікарню.

ДТП, фото: Патрульна поліція
ДТП, фото: Патрульна поліція

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

ДТП, фото: Патрульна поліція
ДТП, фото: Патрульна поліція

Нагадаємо, після жахливої ДТП в Польщі, в результаті якого загинули 5 українців і більше 40 осіб були поранені, в лікарнях досі залишаються 24 громадянина України.

Відомо, що дев'ять осіб перебувають у важкому стані. У списку пасажирів зокрема значилося ім'я Анастасії Кочеткової, проте її рідним не повідомили, що дівчина може перебувати в польській лікарні в комі. Оскільки зв'язку з українкою не було, згодом схожу на неї дівчину впізнали в одній з лікарень Перемишля.

Згодом у консульстві підтвердили, що Анастасія купила квиток на цей автобус. Рідні зайнялися пошуком Насті і виявилося, що вона знаходиться в комі в одній з лікарень Перемишля.

Раніше ми повідомляли, після масштабної ДТП у Польщі батьки не дочекалися додому доньку.

Як повідомляв "Знай.uа", рідні покаліченої в Польщі Українки знайшли свою кровинку.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині водій спровокував смертельну ДТП і злетів з мосту в річку, був п'яний як демон.